Zobrazeno 1 - 10
of 841
pro vyhledávání: '"steam-processed"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lee, Yeong-Geun1,2 (AUTHOR) lyg629@nate.com, Lee, Sung Ryul3 (AUTHOR) lsr1113@inje.ac.kr, Baek, Hyun Jin1 (AUTHOR) guswls@nmr.kr, Kwon, Jeong Eun1,2 (AUTHOR) jjung@nmr.kr, Baek, Nam-In1 (AUTHOR) nibaek@khu.ac.kr, Kang, Tong Ho1 (AUTHOR), Kim, Hyunggun4 (AUTHOR) hkim.bme@skku.edu, Kang, Se Chan1,2 (AUTHOR) hkim.bme@skku.edu
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences. Mar2024, Vol. 25 Issue 5, p2982. 19p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Juan Wang, Furong Wang, Lixia Yuan, Hongsheng Ruan, Zhibiao Zhu, Xiaoling Fan, Lingyan Zhu, Xin Peng
Publikováno v:
Frontiers in Immunology, Vol 13 (2022)
Polygonatum sibiricum Red. has been used as a medicinal herb and nutritional food in traditional Chinese medicine for a long time. It must be processed prior to clinical use for safe and effective applications. However, the present studies mainly foc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/aeafc551f0db414c89027519b976f156
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Huanhuan Teng, Yi Zhang, Chuanshan Jin, Tongsheng Wang, Shengzhuo Huang, Lei Li, Songzi Xie, Deling Wu, Fengqing Xu
Publikováno v:
Journal of the Science of Food and Agriculture. 103:779-791