Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"starter dominance"'
Autor:
Maurizio eCiani, Angela eCapece, Francesca eComitini, Laura eCanonico, Gabriella eSiesto, Patrizia eRomano
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 7 (2016)
The use of selected starter culture is widely diffused in winemaking. In pure fermentation, the ability of inoculated Saccharomyces cerevisiae to suppress the wild microflora is one of the most important feature determining the starter ability to dom
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/34f646ec814843a3b65bfaf66d570021
Autor:
Paola, Dolci, Luca, Cocolin
This study describes the optimization and application of repetitive element-PCR (rep-PCR) technique directly on microbial DNA extracted from type I sourdoughs for fast monitoring of a Lb. plantarum starter strain (P1FMC) throughout daily back-sloppin
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pmid_dedup__::0c33872ff6a6ba8ea2829723a3819343
http://hdl.handle.net/2318/1656070
http://hdl.handle.net/2318/1656070
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.