Zobrazeno 1 - 10
of 67
pro vyhledávání: '"starch morphology"'
Publikováno v:
Food Chemistry Advances, Vol 4, Iss , Pp 100636- (2024)
The processing techniques on millets have a significant impact on the nutritional and functional qualities of millets, especially their glycemic behavior is often overlooked. Therefore, this work aims to serve as a resource covering the state-of-the-
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ec8586777ef44a4ea8497edce5468e6e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Plants, Vol 12, Iss 20, p 3541 (2023)
Besides increasing grain yield, improving rice (Oryza sativa L.) quality has been paid more and more attention recently. Cooking and eating quality (CEQ) is an important indicator of rice quality. Since CEQs are quantitative traits and challenging fo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/72c158d4a46d46b9b661a906d5de0432
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences, Vol 22, Iss 11, p 5666 (2021)
Transitory starch granules result from complex carbon turnover and display specific situations during starch synthesis and degradation. The fundamental mechanisms that specify starch granule characteristics, such as granule size, morphology, and the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/968b95c88887406085f437fea0f4ac94
Publikováno v:
Agronomy, Vol 8, Iss 11, p 252 (2018)
Cereal crops with inhibition expression of starch branching enzyme (SBE) contain highly resistant starch in the endosperm, and have potential health benefits for human. However, seed plumpness is significantly different, with different inhibition eff
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b9fd82808bfa4ea3828f75f39b7821c6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences, Vol 22, Iss 5666, p 5666 (2021)
International Journal of Molecular Sciences
Volume 22
Issue 11
International Journal of Molecular Sciences
Volume 22
Issue 11
Transitory starch granules result from complex carbon turnover and display specific situations during starch synthesis and degradation. The fundamental mechanisms that specify starch granule characteristics, such as granule size, morphology, and the
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::f2da3e349863d2a5cbc99a6b62e8a081
https://publishup.uni-potsdam.de/frontdoor/index/index/docId/51106
https://publishup.uni-potsdam.de/frontdoor/index/index/docId/51106