Zobrazeno 1 - 10
of 62
pro vyhledávání: '"starch characteristics"'
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 23, Iss , Pp 101517- (2024)
Sorghum is one of the oldest crops in the world, an important grain crop in northern China, and a major raw material in the liquor-brewing industry. The physicochemical properties, cooking characteristics, and starch quality of sorghum seeds consider
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/23a91d23f111411c897192f1e7a686fd
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 22, p 3685 (2022)
Crumbly dough fermentation was applied to produce dried hollow noodles, with Lactobacillus plantarum, Koji and yeast as the main fermenting agents. The cooking, textural and digestive properties of the noodles were studied, followed by the morphologi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/355f442f931b4c26afcbeaf22c6b7a8e
Publikováno v:
SVU-International Journal of Agricultural Sciences, Vol 1, Iss 1, Pp 56-69 (2019)
Sorghum, like other cereals, is a good source of starch, that reached to about 60– 80% of kernels which had an brilliant potential for global industrial claims. In this study, starch had been isolated from tow sorghum varieties (low tannin; Giza 15
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f4ddeb53dfaf4774b63bb3273909f231
Autor:
Dongyun Ma, Xin Huang, Junfeng Hou, Ying Ma, Qiaoxia Han, Gege Hou, Chenyang Wang, Tiancai Guo
Publikováno v:
BMC Genomics, Vol 19, Iss 1, Pp 1-17 (2018)
Abstract Background Wheat (Triticum aestivum L.) is one of the world’s most important grain crops. The amyloplast, a specialized organelle, is the major site for starch synthesis and storage in wheat grain. Understanding the metabolism in amyloplas
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a3a20ab087364592bb39eca6cbc0f6f2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
SVU-International Journal of Agricultural Sciences, Vol 1, Iss 1, Pp 56-69 (2019)
Sorghum, like other cereals, is a good source of starch, that reached to about 60– 80% of kernels which had an brilliant potential for global industrial claims. In this study, starch had been isolated from tow sorghum varieties (low tannin; Giza 15