Zobrazeno 1 - 10
of 19
pro vyhledávání: '"starch acetates"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Andres Lust, Gunnar Nurk, Sami-Pekka Hirvonen, Kristian Semjonov, Ivo Laidmäe, Karin Kogermann, Sirkka Liisa Maunu, Jyrki Heinämäki, Enn Lust, Jouko Yliruusi
The present study introduces a modified melt-electrospinning (MES) method for fabricating the melt-electrospun fibers (MSFs) of a poorly water-soluble drug and carrier polymer. The MES of poorly water-soluble model drug indomethacin (IND) and hydroph
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::e2fcd1f35578124f83ba2d3759b6c74c
http://hdl.handle.net/10138/307579
http://hdl.handle.net/10138/307579
Publikováno v:
Raatikainen, P, Korhonen, O, Peltonen, S & Paronen, P 2002, ' Acetylation enhances the tabletting properties of starch ', Drug Development and Industrial Pharmacy, vol. 28, no. 2, pp. 165-175 . https://doi.org/10.1081/DDC-120002450
The aim of this study was the evaluation of starch acetate (SA) powders used as tablet excipients. Deformation during powder volume reduction, strain-rate sensitivity, intrinsic elasticity of the materials, and tensile strength of the tablets were ex
The occurrence of surface effects in the acetylation of granular potato starch with acetic anhydride to degrees of substitution 0.04-0.2 was studied by two different approaches. The first approach involved the fractionation of granular starch acetate
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dris___00893::75bf0c0ad55cb6a076cabc0a6cee5b67
http://resolver.tudelft.nl/uuid:7071b22b-8ba7-4142-a62f-2ea5aa583eec
http://resolver.tudelft.nl/uuid:7071b22b-8ba7-4142-a62f-2ea5aa583eec
Autor:
Steeneken, P.A.M., Woortman, A.J.J.
Publikováno v:
Carbohydrate Research, 13, 343, 2278-2284
The occurrence of surface effects in the acetylation of granular potato starch with acetic anhydride to degrees of substitution 0.04-0.2 was studied by two different approaches. The first approach involved the fractionation of granular starch acetate
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::a72364eae9d874a88d081cad530a805a
http://resolver.tudelft.nl/uuid:7071b22b-8ba7-4142-a62f-2ea5aa583eec
http://resolver.tudelft.nl/uuid:7071b22b-8ba7-4142-a62f-2ea5aa583eec
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.