Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"staphylococcus aureus enterotoxin a (sea)"'
Publikováno v:
Journal of Medical Microbiology and Infectious Diseases, Vol 8, Iss 4, Pp 132-136 (2020)
Introduction: Staphylococcus aureus enterotoxin A (SEA) is one of the most common causes of staphylococcal food poisoning. Due to the simplicity and no requirement for laboratory apparatuses, dot-ELISA is a choice method for detecting Staphylococcal
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e2844bb170f74d08b75cbcf7730d3319
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jean Charoud-Got, Heinz Schimmel, Håkan Emteborg, Isabelle Mutel, A. Ostyn, Sabine Herbin, Yacine Nia, Jacques-Antoine Hennekinne, Reinhard Zeleny
Publikováno v:
Food Chemistry. :241-246
Staphylococcal food poisoning is caused by enterotoxins excreted into foods by strains of staphylococci. Commission Regulation 1441/2007 specifies thresholds for the presence of these toxins in foods. In this article we report on the progress towards