Zobrazeno 1 - 10
of 5 210
pro vyhledávání: '"staff canteen"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Vinholes, Daniele B., Machado, Carlos Alberto, Chaves, Hilton, Rossato, Sinara L., Melo, Ione M.F., Fuchs, Flavio D., Fuchs, Sandra C.
Publikováno v:
British Food Journal, 2018, Vol. 120, Issue 3, pp. 602-612.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-01-2017-0026
Autor:
Carlos Alberto Machado, Daniele Botelho Vinholes, Flávio Danni Fuchs, Ione Maria Fonseca Melo, Sandra C. Fuchs, Hilton Chaves, Sinara Laurini Rossato
Publikováno v:
British Food Journal. 120:602-612
Purpose A staff canteen in the workplace can offer a healthier diet, which may lower the blood pressure (BP). The purpose of this paper is to evaluate whether the presence of staff canteen in the workplace is associated with consumption of healthy fo
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
A Lyons, S Stynes, C Flood, A Pilkington, T Peare, Kirsten Doherty, E Cunniffe, Cecily Kelleher, L. Barnes, Patricia Fitzpatrick
Publikováno v:
Oral presentations.
Background Restaurants in Ireland will be required by law to display calorie counts on menus by end of 2019 as part of the strategy to combat obesity. Such initiatives are not always systematically evaluated. As part of the current National Healthy I
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Public Health Nutrition. 7:53-61
Objective:To describe the characteristics of employees having lunch at staff canteens and to examine the association between workplace lunch and recommended food habits.Design:A mailed questionnaire including data on lunch pattern, food habits, socio