Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"stabilizer solution"'
Autor:
Francisca Airlane Esteves de BRITO, Roselayne Ferro FURTADO, Lorena Cristina Rodrigues BEZERRA, Evânia Altina Teixeira de FIGUEIREDO, Aíris Maria Araújo MELO, Carlucio Roberto ALVES, Huai N. CHENG, Atanu BISWAS
Publikováno v:
Food Science and Technology v.42 2022
Food Science and Technology (Campinas)
Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos (SBCTA)
instacron:SBCTA
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Food Science and Technology, Volume: 42, Article number: e91621, Published: 11 MAR 2022
Food Science and Technology (Campinas)
Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos (SBCTA)
instacron:SBCTA
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Food Science and Technology, Volume: 42, Article number: e91621, Published: 11 MAR 2022
Storage of immunosensors has been rarely studied despite its importance for technology transfer to diagnostic companies. In this study was proposed a novel stabilizer storage solution of an electrochemical immunosensor for the detection of Salmonella
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.