Zobrazeno 1 - 10
of 16 391
pro vyhledávání: '"stabilization techniques"'
Autor:
Hayes, E.1 (AUTHOR) ehayes07@qub.ac.uk, Higgins, S.2 (AUTHOR), Mullan, D.1 (AUTHOR), Geris, J.3 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of River Basin Management. Dec2024, Vol. 22 Issue 4, p611-625. 15p.
Autor:
Pyla, Maneesh1 (AUTHOR) maneesh.pyla@temple.edu, Matsika, Spiridoula1 (AUTHOR) spiridoula.matsika@temple.edu
Publikováno v:
Journal of Chemical Physics. 10/21/2024, Vol. 161 Issue 15, p1-14. 14p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nduwamungu, Aphrodis1 (AUTHOR) aphrodis.nduwamungu@autuni.ac.nz, Lie, Tek Tjing1 (AUTHOR) tek.lie@aut.ac.nz, Lestas, Ioannis2 (AUTHOR) icl20@cam.ac.uk, Nair, Nirmal-Kumar C.3 (AUTHOR) n.nair@auckland.ac.nz, Gunawardane, Kosala4 (AUTHOR) kosala.gunawardane@uts.edu.au
Publikováno v:
Energies (19961073). Feb2024, Vol. 17 Issue 3, p669. 28p.
Autor:
ZHOU Chenguang, ZHOU Yaojie, LI Bin, HU Yuqian, LIU Tianrui, YANG Wenli, SHI Jiyong, ZOU Xiaobo
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 23, Pp 1-12 (2023)
Rice bran, a common byproduct during of the rice milling process, is rich in unsaturated fats, proteins, crude fiber, vitamins, and various bioactive components. However, the stability of fresh rice bran is poor, and it is highly susceptible to ranci
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/18e8c84d46d043ff84494fae0857fc3b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wijesekara, Tharuka, Xu, Baojun
Publikováno v:
In Food Research International March 2024 179
Comparison of wheat germ and oil characteristics and stability by different stabilization techniques
Publikováno v:
In LWT 1 January 2024 191
Autor:
Jeng, Po-Yuan, Chang, Mei-Chi, Chiang, Chun-Pin, Lee, Chih-Fang, Chen, Chun-Feng, Jeng, Jiiang-Huei
Publikováno v:
In Journal of Dental Sciences January 2024 19(1):11-20