Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"sprouting suppressant"'
Autor:
Layan Helmi, Alissar Al Khatib, Hiba N. Rajha, Espérance Debs, Adla Jammoul, Nicolas Louka, Nada El Darra
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 21, p 3445 (2024)
Recently, there has been a growing interest in reducing waste to promote environmental sustainability, with particular focus on agricultural by-products, especially fruits and vegetables. Potato, a widely used crop across various industries, generate
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b201933c5f10411d844fc3b5a0fffacf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.