Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"sprouted pseudocereals"'
Autor:
Luz María Paucar-Menacho, Marcio Schmiele, Juan Carlos Vásquez Guzmán, Sander Moreira Rodrigues, Wilson Daniel Simpalo-Lopez, Williams Esteward Castillo-Martínez, Cristina Martínez-Villaluenga
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 2, p 353 (2024)
The pursuit of developing healthier pasta products without compromising technological properties involves a strategic approach via the customization of raw material formulations and the integration of grain germination and extrusion processes. This s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7caa007b08a64260bfe20cd1514ab61d
Autor:
Luz María Paucar-Menacho, Juan Carlos Vásquez Guzmán, Wilson Daniel Simpalo-Lopez, Williams Esteward Castillo-Martínez, Cristina Martínez-Villaluenga
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 24, p 4395 (2023)
We hypothesized that optimizing the formulation of pasta by incorporating sprouted pseudocereal flours, specifically quinoa (Chenopodium quinoa Willd) or kiwicha (Amaranthus caudatus L.) and cushuro (Nostoc sphaericum Vaucher ex Bornet & Flahault) fl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/288541a02c534632b718e9f694fba35a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.