Zobrazeno 1 - 10
of 21
pro vyhledávání: '"sprouted grain"'
Autor:
Marilina Betrò
Publikováno v:
Religions, Vol 15, Iss 7, p 813 (2024)
Corn mummies, i.e., miniature pseudo-mummies, made of a mixture of sand and cereal grains, with Osirian iconography, can provide a useful perspective from which to look at the complex nature of Osiris and his cult. Despite having been a well-research
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3826a6e275d044928a9b90f74cebf872
Publikováno v:
Алматы технологиялық университетінің хабаршысы, Vol 0, Iss 4, Pp 5-13 (2022)
The research is devoted to the technological modes of germination of triticale grain of the Asiada variety, as well as factors affecting the germination of grain. The purpose of the study is the influence of technological modes of germination of trit
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/62bb6fa28dfa441387bf9c8868a4394d
Publikováno v:
Алматы технологиялық университетінің хабаршысы, Vol 0, Iss 2, Pp 73-80 (2022)
The article presents a recipe and a score scale for organoleptic evaluation of the quality of a new type of seasoning based on sprouted buckwheat. The results of studies of the nutritional value, biochemical composition, and antioxidant activity of t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c2f7b6740e074c15a2ff0a83fab10056
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
M. Zenkova
Publikováno v:
Harčova Nauka ì Tehnologìâ, Vol 15, Iss 2 (2021)
Buckwheat is a gluten-free pseudocereal crop consumed as functional food in some regions. Traditionally, buckwheat grain is used to make buckwheat groats and flour. Bioactivation improves the nutritional value of buckwheat grain by activating hydroly
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2878f28237444bbab7c07e7fd681f9c8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Приведены результаты исследований производственной проверки по применению пророщенного зерна ячменя в рационе свиней на откорме. Для
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::8dd5c1df6a0a58aefede4acbc4b7d738
Publikováno v:
Vestnik Voronežskogo Gosudarstvennogo Universiteta Inženernyh Tehnologij, Vol 79, Iss 4, Pp 104-113 (2018)
The choice of research direction is related to the actual problem of production and distribution of functional purpose food products due to the spread of nutritional diseases and the lack of micronutrients in ordinary people and athletes diet. As an