Zobrazeno 1 - 10
of 34
pro vyhledávání: '"sprout suppressant"'
Publikováno v:
Heliyon, Vol 10, Iss 18, Pp e38055- (2024)
In many countries, potato (Solanum tuberosum) is a crucial carbohydrate-rich crop and staple food. However, sprouting during storage can adversely affect the quality of the harvested tubers. To maintain the postharvest quality, this study assessed th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fe9be210640f431b9f2f4b5801ff2d9a
Publikováno v:
In Heliyon 30 September 2024 10(18)
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 14 (2023)
As a staple crop, potatoes (Solanum tuberosum) play an important role in meeting daily caloric needs. To ensure adequate supplies for year-round consumption, potato quality must be maintained throughout lengthy storage periods. Towards this end, pota
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/623d12b4641a498e95f2a09b2b13d586
Publikováno v:
Food Chemistry Advances, Vol 1, Iss , Pp 100100- (2022)
The development of sprout suppressant with natural, safe and low residue is an inevitable requirement for the healthy development of potato industry, which is helpful to solve potato sprouting after dormancy. The host–guest inclusion system of hydr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/156d294eaf154b9f9edb94991790b275
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences, Vol 30, Iss 1, Pp 67-73 (2012)
Chlorpropham is employed worldwide as an anti-sprout chemical to the harvested potato tubers during storage. A simple and precise analytical technique is developed for routine estimation of the sprout suppressant from a large number of potato samples
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2077908ad5034450a3d3ef4b62c9c117
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.