Zobrazeno 1 - 10
of 289
pro vyhledávání: '"spray congealing"'
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 19, p 3195 (2024)
Fumaric acid, a naturally occurring preservative with antimicrobial properties, has been widely used in the baking industry. However, its direct addition interferes with yeast activity and negatively impacts the gluten structure. This study investiga
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/21b7a532c5d746bf8b5f634cb3318025
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Alessandro Candiani, Andrea Milanesi, Andrea Foglio Bonda, Giada Diana, Elia Bari, Lorena Segale, Maria Luisa Torre, Lorella Giovannelli
Publikováno v:
Pharmaceutics, Vol 14, Iss 12, p 2805 (2022)
Spray congealing technique was exploited to produce solid lipid microparticles (SLMp) loaded with a highly water-soluble drug (metoclopramide hydrochloride) dissolved in the aqueous phase of a water in oil (W/O) emulsion. The use of an emulsion as st
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/83cb94874e1344f48274dcdd8c0189d8
Publikováno v:
Pharmaceutics, Vol 13, Iss 12, p 2158 (2021)
Spray-congealing (SPC) technology was utilized to prepare lipid-based microparticles (MP) capable of sustaining the release of Vildagliptin (VG) for use as a once-daily treatment for type 2 diabetes mellitus. VG microparticles were prepared using Com
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ee5a9b0495a1413d9f49fd35160eb7fe
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Pharmaceutics, Vol 13, Iss 7, p 1089 (2021)
Despite the growing interest in lipid-based formulations, their polymorphism is still a challenge in the pharmaceutical industry. Understanding and controlling the polymorphic behavior of lipids is a key element for achieving the quality and preventi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b11a58bf26fe4156ab83c53dd3f1563d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Pharmaceutics, Vol 11, Iss 8, p 364 (2019)
The present study aimed to develop a novel formulation containing glutathione (GSH) as an oral antioxidant therapy for the treatment of oxidative stress-related intestinal diseases. To this purpose, solid lipid microparticles (SLMs) with Dynasan 114
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/92e17ce932bd45e3afc58adcf975284e
Publikováno v:
Food Technology and Biotechnology, Vol 51, Iss 2, Pp 171-182 (2013)
Spray chilling technology (also known as spray cooling and spray congealing technology) has been widely studied and used in the pharmaceutical field. In the food industry, this technique is gaining interest and can become useful because functional fo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b78fda8cff574494a288cf735c8b7078