Zobrazeno 1 - 10
of 141
pro vyhledávání: '"spore release"'
Autor:
Rongrong Xia, Xuemei Zhao, Guang Xin, Libin Sun, Heran Xu, Zhenshan Hou, Yunting Li, Yafei Wang
Publikováno v:
Food Science and Human Wellness, Vol 12, Iss 1, Pp 303-311 (2023)
The molecular mechanisms of energy status related to the umami taste of postharvest shiitake mushrooms during spore release remain poorly understood. In this study, the variations of energy status and umami taste of mushrooms were measured at 25 °C.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fb4f38b42957448f810a802b799d30af
Autor:
Alexandria Quinlan, Pei‐Hsuan Lee, Te‐Yen Tang, Yao‐Moan Huang, Wen‐Liang Chiou, Li‐Yaung Kuo
Publikováno v:
Applications in Plant Sciences, Vol 10, Iss 2, Pp n/a-n/a (2022)
Abstract Premise The entire life cycle of ferns has been documented, yet their life histories are still poorly understood. In particular, the phenology of fern gametophytes remains largely unknown. To address this issue, we demonstrated a new ecologi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c0080245dcfb47538f78598ff0002945
Publikováno v:
Microorganisms, Vol 11, Iss 1, p 101 (2022)
Alternaria spp. is the causal agent of apple leaf blotch and fruit spot, diseases of recent appearance in Spain. The overwinter inoculum of Alternaria spp. is the source of primary infections in apple, thus the aim of this work was to optimize the co
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/571111c7bdc645aba39035257fbbd852
Publikováno v:
Phytopathologia Mediterranea, Vol 59, Iss 3 (2020)
Petri disease is caused by the xylem inhabiting fungi Phaeomoniella (Pa.) chlamydospora and several Phaeoacremonium (Pm.) species. Pruning wounds are known host ports of entry for aerial spores of these pathogens. However, knowledge is lacking on occ
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b6bf2d7e6004441eadfe7f02a40fc71a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Saar Maret, Parmasto Erast
Publikováno v:
Open Life Sciences, Vol 9, Iss 9, Pp 874-887 (2014)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fff8a353f9c54042b97f4b900014c1c7