Zobrazeno 1 - 10
of 86
pro vyhledávání: '"spondias dulcis"'
Autor:
João Augusto Rizzo Câmara, Caroline de Souza Araujo, Lorrane Davi Brito, Karoline S. Rodrigues, Marcos Alberto Zocoler, Leandra Ernst Kerche Silva
Publikováno v:
Colloquium Vitae, Vol 11, Iss 3, Pp 1-9 (2020)
Plantas com potencial terapêutico vêm sendo profundamente estudadas nos últimos anos, por serem de fácil acesso e apresentarem um baixo custo. Entre as plantas utilizadas pelo homem como fonte alimentícia e medicamentosa estão aquelas pertencen
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ef9d275745eb49adac7e8c14b043e3df
Autor:
Handray Fernandes de Souza, Lara Aguiar Borges, João Pedro Antunes Lopes, Bruna Mara Aparecida de Carvalho, Sérgio Henrique Sousa Santos, Anna Christina de Almeida, William James Nogueira Lima, Igor Viana Brandi
Publikováno v:
Ciência Rural, Vol 50, Iss 1 (2020)
ABSTRACT: Whey is a by-product of the dairy industry of great importance due to its high nutritional value, and can be used for the manufacture of fermented dairy drinks which, combined with fruit, increase the nutritional value and add characteristi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7865bcf199554d5093213cf0e4db962c
Autor:
Gomes, Francielly Rodrigues, Silva, Danielle Fabíola Pereira da, Costa, Gabriel Silva, Souza, Pedro Henrique Magalhães de, Silveira-Neto, Américo Nunes da, Cruz, Simério Carlos Silva
Publikováno v:
Revista Brasileira de Fruticultura, Volume: 45, Article number: e-139, Published: 02 JUN 2023
Fruit ripening promoted by the exogenous application of ethylene analogs, such as calcium carbide, has commercial advantages. Thus, the knowledge of the responses of fruits treated with ethylene-inducing agents is essential to optimize the use of the
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______608::76d838c46d7f3208b6e3cb1699de1018
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0100-29452023000100302&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0100-29452023000100302&lng=en&tlng=en
Publikováno v:
Althea Medical Journal, Vol 3, Iss 4, Pp 562-565 (2016)
Background: Nowadays, people consume herbal remedies made from plants which are believed to be able to relieve certain symptoms and restore normal metabolic functions. Golden apple (Spondias dulcis) leaf has the potential to lower blood glucose. The
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/561356fb335642a79a21539378d008ee
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mesa C Luz Mila, Díaz Marynes, Ocampo Paola, Rodríguez de Valero Sofía, Larrazabal Marvelys, Guerra Paula, León de Pinto Gladys
Publikováno v:
Kasmera, Vol 36, Iss 1, Pp 45-52 (2008)
Abstract: Malassezia yeasts are fungi that produce skin affections. Growth of these microorganisms requires specific conditions. The Dixon medium has generally been used for their culture and has been tested. The use of Spondias gum as a substrate fo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/408c89fe18e94ba1b42126870a11a7b3
Publikováno v:
Alimentos e Nutrição, Vol 24, Iss 2, Pp 189-193 (2013)
O objetivo do trabalho foi avaliar o efeito da desidratação foam mat na retenção da vitamina C em polpa de cajamanga. A polpa de cajamanga foi elaborada a partir de quatro formulações utilizando três agentes espumantes combinados em difere
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/248b48f4892e4f2e94eb17b37ec69709
Publikováno v:
Revista Brasileira de Fruticultura, Vol 33, Iss spe1, Pp 344-349 (2011)
O presente trabalho teve como objetivo determinar o efeito de diferentes temperaturas de armazenamento na qualidade de frutos de cajá-manga. Os frutos de cajá-manga foram obtidos junto ao CEAGESP - Companhia de Entrepostos e Armazéns Gerais de Sã
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7b10da5994ae460fa4582675bf261adc