Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"spoilage prediction"'
Autor:
Paul Wunderlich, Daniel Pauli, Michael Neumaier, Stephanie Wisser, Hans-Jürgen Danneel, Volker Lohweg, Helene Dörksen
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 6, p 1347 (2023)
The waste of food presents a challenge for achieving a sustainable world. In Germany alone, over 10 million tonnes of food are discarded annually, with a worldwide total exceeding 1.3 billion tonnes. A significant contributor to this issue are consum
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3bcf5ced6c0f4b888f0ffa25158f1f40
Autor:
Zhengkai Yi, Jing Xie
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 9, p 2132 (2021)
Shewanella putrefaciens have a faster growth rate and strong spoilage potential at low temperatures for aquatic products. This study developed a nondestructive method for predicting the kinetic growth and spoilage of S. putrefaciens in bigeye tuna du
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7d85abb25d814ce2bd593aba9e53ba88
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jing Xie, Zhengkai Yi
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 2132, p 2132 (2021)
Foods
Volume 10
Issue 9
Foods
Volume 10
Issue 9
Shewanella putrefaciens have a faster growth rate and strong spoilage potential at low temperatures for aquatic products. This study developed a nondestructive method for predicting the kinetic growth and spoilage of S. putrefaciens in bigeye tuna du
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lambert, Ronald J. W.
Aims: To investigate the appropriateness of the extended Lambert-Pearson model (ELPM) to model the effect of pH (as hydrogen and hydroxyl ions) over the whole biokinetic pH range in comparison with other available models. Methods and Results: Data fo
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od________70::d3946755bde9722bf805fa0ad7ad8034
http://dspace.lib.cranfield.ac.uk/handle/1826/5794
http://dspace.lib.cranfield.ac.uk/handle/1826/5794
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Applied Microbiology
Journal of Applied Microbiology, Wiley, 2010, 108 (4), pp.1450-1458. ⟨10.1111/j.1365-2672.2009.04561.x⟩
Journal of Applied Microbiology, Wiley, 2010, 108 (4), pp.1450-1458. ⟨10.1111/j.1365-2672.2009.04561.x⟩
International audience; Aims: The presence of Brettanomyces bruxellensis is an important issue during winemaking because of its volatile phenols production capacities. The aim of this study is to provide information on the ability of residual B. brux
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::b91e92607c4b27f6b3ff1173eb802d6f
https://hal.inrae.fr/hal-02658385
https://hal.inrae.fr/hal-02658385
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.