Zobrazeno 1 - 10
of 72
pro vyhledávání: '"spoilage detection"'
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 40, Iss 6, Pp 143-151,169 (2024)
[Objective] To improve the detection accuracy of early apple spoilage zone. [Methods] An apple spoilage detection method was proposed based on generative adversarial network and convolutional neural network. The Pix2PixHD model was used to generate n
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6e5ffd19dd374e48929027ae06e9daa2
Autor:
Sekine Asadi Amiri, Mahda Nasrolahzadeh, Zeynab Mohammadpoory, AbdolAli Movahedinia, Amirhossein Zare
Publikováno v:
Journal of Artificial Intelligence and Data Mining, Vol 12, Iss 1, Pp 105-113 (2024)
Improving the quality of food industries and the safety and health of the people’s nutrition system is one of the important goals of governments. Fish is an excellent source of protein. Freshness is one of the most important quality criteria for fi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f7b27555110f45258bd23d71281d6a74
Autor:
Gyuweon Jung, Jaehyeon Kim, Seongbin Hong, Hunhee Shin, Yujeong Jeong, Wonjun Shin, Dongseok Kwon, Woo Young Choi, Jong‐Ho Lee
Publikováno v:
Advanced Science, Vol 10, Iss 30, Pp n/a-n/a (2023)
Abstract Artificial olfactory systems (AOSs) that mimic biological olfactory systems are of great interest. However, most existing AOSs suffer from high energy consumption levels and latency issues due to data conversion and transmission. In this wor
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9864e803111847f6aa37e2ace34f726d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Public Health, Vol 9 (2022)
Aiming to increase the shelf life of food, researchers are moving toward new methodologies to maintain the quality of food as food grains are susceptible to spoilage due to precipitation, humidity, temperature, and a variety of other influences. As a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5e8b52afaa0a45a99233a4304366571a
Autor:
Carlos M. Otálora González, Laura I. Schelegueda, Víctor M. Pizones Ruiz-Henestrosa, Carmen A. Campos, María F. Basanta, Lía N. Gerschenson
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 21, p 3361 (2022)
The development of biodegradable packaging materials has become a widely addressed topic in recent years. Microparticles generated from Brassica oleracea var. capitata f. rubra (red cabbage, RC) and Beta vulgaris L. var. conditiva (beetroot, BR) whic
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5d23e0434fdb4f8a93eb9708e463ed11
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.