Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"spent layers"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Brazilian Journal of Poultry Science, Vol 13, Iss 1, Pp 57-63 (2011)
The aim of this study was to evaluate the viability of the use of spent laying hens' meat in the manufacturing of mortadella-type sausages with healthy appeal by using vegetable oil instead of animal fat. 120 Hy-line® layer hens were distributed in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/23f4818a80df4c69a273590310bb80a0
Publikováno v:
Pakistan Veterinary Journal, Vol 28, Iss 1, Pp 5-8 (2008)
Production performance and egg quality characteristics of pullets and spent layers were compared in this study. Forty birds, each from the flocks of pullets (24 weeks old) and spent layers (76 weeks old) were selected as experimental birds. The birds
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/09d3e48fe5e84421aa1a6214f7272ad7
Autor:
R. B. Araujo, AL dos Santos, Douglas Emygdio de Faria, Marco Antonio Trindade, Cec Rodrigues, Kmr de Souza
Publikováno v:
Revista Brasileira de Ciência Avícola, Volume: 13, Issue: 1, Pages: 57-63, Published: MAR 2011
Brazilian Journal of Poultry Science, Vol 13, Iss 1, Pp 57-63 (2011)
Brazilian Journal of Poultry Science v.13 n.1 2011
Brazilian Journal of Poultry Science
Fundação APINCO de Ciência e Tecnologia Avícolas (FACTA)
instacron:FACTA
Brazilian Journal of Poultry Science, Vol 13, Iss 1, Pp 57-63 (2011)
Brazilian Journal of Poultry Science v.13 n.1 2011
Brazilian Journal of Poultry Science
Fundação APINCO de Ciência e Tecnologia Avícolas (FACTA)
instacron:FACTA
The aim of this study was to evaluate the viability of the use of spent laying hens’ meat in the manufacturing of mortadella-type sausages with healthy appeal by using vegetable oil instead of animal fat. 120 Hy-line ® layer hens were distributed
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.