Zobrazeno 1 - 10
of 3 786
pro vyhledávání: '"specific mechanical energy"'
Publikováno v:
In Food Research International December 2023 174 Part 1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mazween Mohamad Mazlan, Rosnita A. Talib, Farah Saleena Taip, Nyuk Ling Chin, Rabiha Sulaiman, Radhiah Shukri, Mohd Zuhair Mohd Nor
Publikováno v:
CyTA - Journal of Food, Vol 18, Iss 1, Pp 417-426 (2020)
A corn-mango peel blend was processed using a laboratory-scale single-screw extruder, which led to the determination of the apparent density, yellowness, and specific mechanical energy of the extrudate. The effects of the extrusion variables (barrel
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ea0b737dac1c41a68fd5f034b06e195d
Specific mechanical energy – An essential parameter in the processing of amorphous solid dispersions
Publikováno v:
In Advanced Drug Delivery Reviews June 2021 173:374-393
Autor:
Mohamad Mazlan, Mazween1 (AUTHOR), Talib, Rosnita A.1,2 (AUTHOR) rosnita@upm.edu.my, Taip, Farah Saleena1 (AUTHOR), Chin, Nyuk Ling1 (AUTHOR), Sulaiman, Rabiha3 (AUTHOR), Shukri, Radhiah3 (AUTHOR), Mohd Nor, Mohd Zuhair1 (AUTHOR)
Publikováno v:
CyTA: Journal of Food. 2020, Vol. 18 Issue 1, p417-426. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Materials Processing Tech. February 2018 252:454-468
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Specific mechanical energy – An essential parameter in the processing of amorphous solid dispersions
Publikováno v:
Advanced Drug Delivery Reviews. 173:374-393
Specific mechanical energy (SME) is a frequently overlooked but essential parameter of hot-melt extrusion (HME). It can determine whether an amorphous solid dispersion (ASD) can be successfully processed. A minimum combination of thermal input and SM
Autor:
Mohd Zuhair Mohd Nor, Nyuk Ling Chin, Radhiah Shukri, Farah Saleena Taip, Mazween Mohamad Mazlan, Rosnita A. Talib, Rabiha Sulaiman
Publikováno v:
CyTA-Journal of Food, Vol 18, Iss 1, Pp 417-426 (2020)
A corn-mango peel blend was processed using a laboratory-scale single-screw extruder, which led to the determination of the apparent density, yellowness, and specific mechanical energy of the extrudate. The effects of the extrusion variables (barrel