Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
Knihovna bude uzavřena od 23. 12. 2024 do 3. 1. 2025.
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Zachovat současné nastavení filtrů
EXPAND:"fulltext"
Domovská stránka
Vyhledávání: "specifični kot zasuka"
Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno
1
-
6
of
6
pro vyhledávání:
'"specifični kot zasuka"'
Řazení
od nejnovějšího
Podle data vzestupně
podle relevance
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vybrat výsledek číslo 1
1
Vpliv dodatka sladkornega sirupa na parametre kakovosti različnih vrst medu
Autor:
Mehle, Katarina
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3505::942b4077fb6e86e84818f0596946b780
https://hdl.handle.net/20.500.12556/RUL-1379
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 2
2
Vpliv vrste in letnika medu na vsebnost beljakovin in prolina ter izbrane fizikalne parametre
Autor:
Potočnik, Lidija
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3505::235b52d11f82dc58223bfbd2b49ab471
https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?id=1321
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 3
3
Primerjava parametrov kakovosti pristnega in potvorjenega medu
Autor:
Susman, Špela
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3505::d06d89d7544aff8a770c4e64d0bad644
https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?id=1365
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 4
4
Vpliv letnika na vsebnost sladkorjev in kislin v medu
Autor:
Kozlar, Sandra
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3505::72ca566367ae07b85b780b421fa135cb
https://hdl.handle.net/20.500.12556/RUL-1239
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 5
5
Določanje vrstne značilnosti medu
Autor:
Grešak, Maja
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3505::0f0bb88491f26dd69b73eee4d03b8fe8
https://repozitorij.uni-lj.si/Dokument.php?id=133563&dn=
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 6
6
Specifični kot zasuka medu
Autor:
Lepen, Anja
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3505::720c213cbbe43aa5b6bbcc1236fa4fd8
https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?id=1240
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vyhledávací nástroje:
RSS
Poslat e-mailem
Upřesnit hledání
Omezení vyhledávání
Plný text
Recenzováno
Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
Předmět
4
electrical conductivity
3
lactones
3
water content
2
acacia honey
2
chemical composition
2
kemijska sestava
2
ph value
1
diastase number
1
fizikalno-kemijske lastnosti
1
hmf
1
honeydew
1
mana
1
nectar
1
nektar
1
organic acids
1
organske kisline
1
ph
1
physico-chemical characteristics
1
physico-chemical properties
1
prolin
1
proline
1
proline content
1
saccharose
1
saharoza
1
specific electrical conductivity
1
statistic analysis
1
total acids
1
total proteins
1
vsebnost vode
Zdroj
6
OpenAIRE
Rok vydání
Od:
do:
×
načítá se......