Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"species‐dependent sweet taste"'
Publikováno v:
FEBS Open Bio, Vol 12, Iss 2, Pp 494-499 (2022)
Saccharin is a commonly used artificial sweetener that exhibits both sweetening and sweet inhibition activities. The species‐dependent response towards saccharin and the interaction between saccharin and the sweet taste receptor T1R2/T1R3 remain el
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6278ab44a7104955ad1d5dfbd3ba2cb2
Publikováno v:
Frontiers in Molecular Biosciences, Vol 10 (2023)
Sweet taste is a primary sensation for the preference and adaption of primates to diet, which is crucial for their survival and fitness. It is clear now that the sweet perception is mediated by a G protein-coupled receptor (GPCR)-sweet taste receptor
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9d0fb33b5f6146268f564a8981e7463c
Publikováno v:
FEBS Open Bio, Vol 12, Iss 2, Pp 494-499 (2022)
FEBS Open Bio
FEBS Open Bio
Saccharin is a commonly used artificial sweetener that exhibits both sweetening and sweet inhibition activities. The species‐dependent response towards saccharin and the interaction between saccharin and the sweet taste receptor T1R2/T1R3 remain el
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zhao X; Department of Food Science and Engineering, Qilu University of Technology, Jinan, China., Liu M; Department of Food Science and Engineering, Qilu University of Technology, Jinan, China., Cui M; Department of Pharmaceutical Sciences, Northeastern University, Boston, MA, USA., Liu B; Department of Food Science and Engineering, Qilu University of Technology, Jinan, China.
Publikováno v:
FEBS open bio [FEBS Open Bio] 2022 Feb; Vol. 12 (2), pp. 494-499. Date of Electronic Publication: 2021 Dec 31.