Zobrazeno 1 - 10
of 7 602
pro vyhledávání: '"special additives"'
Autor:
S. V. Koreniugin, S. L. Rovin
Publikováno v:
Litʹë i Metallurgiâ, Vol 0, Iss 3, Pp 36-40 (2023)
The article presents an analysis of the effect of various special additives on the physical and mechanical properties of sand‑resin mixtures used for the manufacture of cores by the cold‑box‑amine process. Two groups of additives that have the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2aa66f9e13fc49279785b912bd7a60f5
Autor:
M. B. Bekbolatova, D. A. Shaimerdenova, M. Zh. Chakanova, A. I. Iztaev, G. T. Sarbasova, D. M. Iskakova, A. A. Yesmambetov, A. A. Makhambetova
Publikováno v:
Алматы технологиялық университетінің хабаршысы, Vol 0, Iss 4, Pp 128-138 (2022)
The article gives a general description of baking additives and improvers, types, purposes and technology of use. The indicators of quality and safety of baking additives are presented. Finely dispersed powders from cereals, leguminous crops and bran
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/837b2465b98f45e1a736efe8212f9450
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nikita E. Shlegel, Andrey Yu. Klimenko
Publikováno v:
Известия Томского политехнического университета: Инжиниринг георесурсов, Vol 335, Iss 4 (2024)
Relevance. Fuel oil application in power plants is characterized by increased values of underburning and anthropogenic emissions. One way to reduce anthropogenic emissions is the use of oil-water emulsions. Also, additional specialized additives are
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d8ca8e5a1a8347ca98100d82d67615fc
Publikováno v:
In Materials Today: Proceedings 2021 47 Part 9:1862-1867
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
BARTALNÉ-BERCELI, MÓNIKA1 berceli@mail.bme.hu, IZSÓ, ESZTER1, GERGELY, SZILVESZTER1, SALGÓ, ANDRÁS1
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences. 2021, Vol. 39 Issue 6, p460-468. 9p.
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences, Vol 39, Iss 6, Pp 460-468 (2021)
Three novel bread additives were developed, namely wheat bran (WB), wheat aleurone-rich flour (ARF) fraction and germinated soybean [sprouted soy-based additive (YASO)]. Their applications were tested in bread dough systems. The additives showed diff
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/46e768a89349400abecf9b09e9a9ee3f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.