Zobrazeno 1 - 10
of 27
pro vyhledávání: '"spanish sage"'
Publikováno v:
Овощи России, Vol 0, Iss 5, Pp 45-51 (2024)
Relevance. This article presents the results of breeding work and the introduction of the Mesoamerican culture Spanish sage or chia (Salvia hispanica L.), which is currently one of the most popular pseudo-grain crops from the family of Lamiaceae in W
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/887f464c01cf402f803d70a9f7e5e97c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Farmacja Polska, Vol 77, Iss 11, Pp 651-661 (2021)
Streszczenie w języku polskim Źródłem nasion chia (Salviae hispanicae semen) jest szałwia hiszpańska (Salvia hispanica L.) Jest to surowiec wyróżniający się bogatym składem chemicznym, określanym jako „health food”. Celem pracy był p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fd1bac987a83487ab65f5890d7764a61
Autor:
Kaur, Sukhdeep, Bains, Kiran
Publikováno v:
Nutrition & Food Science, 2019, Vol. 50, Issue 3, pp. 463-479.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/NFS-06-2019-0181
Autor:
Gravé Gwendoline, Mouloungui Zephirin, Cerny Muriel, Lacroux Eric, Valentin Romain, Fabre Jean-François, Merah Othmane
Publikováno v:
Oilseeds and fats, crops and lipids, Vol 29, p 32 (2022)
Chia (Salvia hispanica L.) is a candidate to be included in European diet due to its seed oil content and composition. Its cultivation in Europe has been assessed in several European countries by introducing genotypes from Latin America. The cultivar
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0e29417bd706412aa0c0f58cd908690e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Paweł Sobczak, Agnieszka Sagan, Agnieszka Starek, Kazimierz Zawiślak, Agata Blicharz-Kania, Dariusz Andrejko, M. Szmigielski
Publikováno v:
Sustainability, Vol 11, Iss 20, p 5638 (2019)
Sustainability
Volume 11
Issue 20
Sustainability
Volume 11
Issue 20
Functional foods include cold-pressed oils, which are a rich source of antioxidants and bioactive n-3 and n-6 polyunsaturated fatty acids. The aim of this study was to assess the quality of rapeseed oils supplemented with Spanish sage and cress oils.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.