Zobrazeno 1 - 10
of 50
pro vyhledávání: '"soybean quality"'
Autor:
Lázaro da Costa Corrêa Cañizares, Cesar Augusto Gaioso, Newiton da Silva Timm, Silvia Leticia Rivero Meza, Adriano Hirsch Ramos, Maurício de Oliveira, Éverton Lutz, Moacir Cardoso Elias
Publikováno v:
Grain & Oil Science and Technology, Vol 7, Iss 2, Pp 105-112 (2024)
Although it is recognized that the post-harvest system is most responsible for the loss of soybean quality, the real impact of this loss is still unknown. Brazilian regulation allows 15% and 30% of broken soybean for group I and group II (quality gro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a2be073fd3fb417e8c4858a1086d9232
Publikováno v:
Ekasakti Jurnal Penelitian dan Pengabdian, Vol 4, Iss 2 (2024)
This study aims to analyze the purity of rice, corn, and soybean seeds and the loss factor during the seed purification process. High seed purity is crucial for improving crop yields and agricultural product quality. The purification methods tested i
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d90bf11a5fd44346812a48be0f4b107d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Bulletin of University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine Cluj-Napoca: Agriculture, Vol 73, Iss 2, Pp 213-217 (2016)
Soy protein is the most inexpensive source of high-nutritional quality protein and therefore is the world’s predominant commercially available vegetable protein. In order to keep this levels of fat and proteins at higher standards studies need to b
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6f517d96c8944d38a12ee14358f00d49
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Agro-Science; Vol. 21 No. 1 (2022); 88-97
Mayonnaise is an oil-in-water emulsion rich in calorie, micronutrients and fat-soluble vitamins which is produced from dominantly vegetable oil. African pear oil is a highly unsaturated oil, domestically and commercially underutilize with tonnage of
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
The impact of protein and essential amino acid (cysteine, lysine, methionine, threonine, and tryptophan) content upon North Dakota origin basis values was examined using a panel dataset covering eight Crop Reporting Districts (CRDs) over ten marketin
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::dbc57c820e5e511d99444508d4b0deb2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Aleksandra Sudarić
Soybean is the main oilseed crop worldwide, a staple crop for protein-rich food and feed as well as a significant source of nutraceutical compounds with many different medical benefits. Soybean for Human Consumption and Animal Feed highlights the sta
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::83d786d7df36b3209e37d81ddb241549
https://doi.org/10.5772/intechopen.73719
https://doi.org/10.5772/intechopen.73719