Zobrazeno 1 - 10
of 9 076
pro vyhledávání: '"soybean processing"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 8 (2024)
Soybeans are an important oil and protein supply crop, but the utilization of by-products from its processing products has never been effectively resolved, while a large number of nutritional resources have been wasted and environmental pollution is
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dda5b75f178b40acbb65cd5f66ea1c19
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Funduluka, Priscilla1 (AUTHOR) pfunduluka04@gmail.com, Hachibamba, Twambo2 (AUTHOR), Mukuma, Mercy2 (AUTHOR), Bwembya, Phoebe3 (AUTHOR), Keith, Regina4 (AUTHOR), Kumwenda, Chiza2 (AUTHOR), Mwila, Natasha Muchemwa5,6 (AUTHOR)
Publikováno v:
PLoS ONE. 9/28/2023, Vol. 18 Issue 9, p1-24. 24p.
Autor:
Ezequiel Santillan, Fanny Yasumaru, Ramanujam Srinivasan Vethathirri, Sara Swa Thi, Hui Yi Hoon, Diana Chan Pek Sian, Stefan Wuertz
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 14, Iss 1, Pp 1-11 (2024)
Abstract As the global demand for food increases, aquaculture plays a key role as the fastest growing animal protein sector. However, existing aquafeeds contain protein ingredients that are not sustainable under current production systems. We evaluat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1479d8b17fce4d0faeedf2e2390c4d1c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Vethathirri, Ramanujam Srinivasan, Santillan, Ezequiel, Thi, Sara Swa, Hoon, Hui Yi, Wuertz, Stefan
Publikováno v:
In Science of the Total Environment 15 May 2023 873