Zobrazeno 1 - 10
of 39
pro vyhledávání: '"soybean oil bodies"'
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 12, Pp 101-108 (2024)
In this study, the stability of cow’s milk with fat replacement by soybean oil bodies (SOB) was investigated under different environmental conditions. Moreover, the effect of replacing milk fat with SOB or anhydrous milk fat (AMF) on the stability
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2dfa1b56bd724ffe91d6cf55907f7587
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 4, Pp 57-63 (2023)
The purpose of this study was to understand the stability of natural emulsions formed from soybean oil bodies (SOB) extracted at alkaline pH (8.0–11.0) and their digestive properties in the gastrointestinal tract. The stability of SOB was evaluated
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a1dc82ebabee4e75955b0c18da486c59
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zhimin Li, Bingyu Sun, Ying Zhu, Linlin Liu, Yuyang Huang, Mingshou Lu, Xiuqing Zhu, Yuan Gao
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
IntroductionEncapsulation of soybean oil bodies (OBs) using maltodextrin (MD) can improve their stability in different environmental stresses and enhance the transport and storage performance of OBs.MethodsIn this study, the effects of different MD a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/01d62333a56c4f18857e03e3d2bca2f0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 14, p 2088 (2022)
In this experiment, the effect of replacing milk fat with soybean fat body (25%, 50%, 75%, 100%) on the quality, antioxidant capacity and in vitro digestive characteristics of yogurt was investigated while maintaining the total fat content of the yog
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c163f37d07aa4891862cd8a756d24fc2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.