Zobrazeno 1 - 10
of 13 111
pro vyhledávání: '"soybean flour"'
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 14, Iss 1, Pp 1-13 (2024)
Abstract Cu immobilized onto N-doped carbon spheres (Cu/N-doped CS) derived from soybean flour was synthesized via the hydrothermal method and certified as a green high-efficiency catalyst for the regioselective synthesis of 1,4-disubstituted 1H-1,2,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2397c200447a43c0a4777c1d0c6e5e37
Autor:
Moghadam, Mahya Kohansal1 (AUTHOR), Eshghi, Hossein1 (AUTHOR) heshghi@um.ac.ir, Ghodsinia, Sara S. E.1 (AUTHOR), Shiri, Ali1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Scientific Reports. 10/17/2024, Vol. 14 Issue 1, p1-13. 13p.
Autor:
Đurović, Sanja1 (AUTHOR) stojakovicsm@yahoo.com, Nikolić, Bogdan1 (AUTHOR) bogdannik@mail2world.com, Pisinov, Boris1 (AUTHOR) boriss752002@yahoo.com, Mijin, Dušan2 (AUTHOR) kavur@tmf.bg.ac.rs, Knežević-Jugović, Zorica3 (AUTHOR) zknez@tmf.bg.ac.rs
Publikováno v:
Molecules. Oct2024, Vol. 29 Issue 19, p4685. 14p.
Autor:
Ma, Fei1,2 (AUTHOR), Zhang, Yuehong1,2 (AUTHOR) yuehong.zhang@sust.edu.cn, Thakur, Vijay Kumar3,4 (AUTHOR) vijay.thakur@sruc.ac.uk, Liu, Leipeng1,2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Polymer Composites. Oct2022, Vol. 43 Issue 10, p7258-7265. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Cogent Food & Agriculture, Vol 10, Iss 1 (2024)
AbstractCamel meat contains a high percentage of unsaturated fatty acids that are beneficial for cardiovascular health and controlling cholesterol levels. This aims to evaluate the effect of partially replacing camel meat with chickpea flour (CPF), s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c7e5026fcec947e3aaa2f070780ce042