Zobrazeno 1 - 10
of 5 853
pro vyhledávání: '"soy consumption"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mohammadifard, Noushin1, Sajjadi, Firoozeh2, Haghighatdoost, Fahimeh3 f_haghighatdoost@yahoo.com
Publikováno v:
EXCLI Journal. 2021, Vol. 20, p665-685. 21p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
BackgroundSoy consumption has health benefits, but the relationship between soy and uric acid remains uncertain. This meta-analysis and systematic review evaluated the effects of soy intake on plasma uric acid.MethodsPubMed, Embase, CNKI, and the Coc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cfdfc56c1808448cb545c99fc8827efa
Publikováno v:
Nutrients, Vol 15, Iss 6, p 1358 (2023)
Soy is rich in plant protein, isoflavones, and polyunsaturated fatty acids. To clarify the associations between soy intake and type 2 diabetes (T2D) and cardiovascular diseases (CVDs) events, we performed a meta-analysis and review. A total of 1963 s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4d2201a8dbee4252b1023d776646b003
Autor:
Messina, Mark
Publikováno v:
Soy Connection; Summer2023, Vol. 31 Issue 3, p3-5, 3p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dong, Jia-Yi1, Kimura, Takashi2, Ikehara, Satoyo1, Cui, Meishan1, Kawanishi, Yoko3, Kimura, Tadashi3, Ueda, Kimiko4, Iso, Hiroyasu1,5 iso@pbhel.med.osaka-u.ac.jp, for the Japan Environment and Children's Study Group, Yamazaki, Shin, Ohya, Yukihiro, Kishi, Reiko, Yaegashi, Nobuo, Hashimoto, Koichi, Mori, Chisato, Ito, Shuichi, Yamagata, Zentaro, Inadera, Hidekuni, Kamijima, Michihiro, Nakayama, Takeo
Publikováno v:
European Journal of Nutrition. Mar2021, Vol. 60 Issue 2, p897-904. 8p. 1 Diagram, 3 Charts.