Zobrazeno 1 - 10
of 3 089
pro vyhledávání: '"soy beverage"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ana Ruiz de la Bastida, Susana Langa, José Antonio Curiel, Ángela Peirotén, José María Landete
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 17, p 2758 (2024)
Soy consumption is associated with health benefits, mainly linked to the ability of the intestinal microbiota to metabolize the glycosylated isoflavones into more bioactive compounds, such as equol. Because Bifidobacterium pseudocatenulatum INIA P815
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/50bfb124328e417990a525732b0a4cab
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Soum D. Lokeshwar, Ather Ali, Theresa R. Weiss, Jesse Reynolds, Brian M. Shuch, Thomas Ferencz, Tassos C. Kyriakides, Wajahat Z. Mehal, Joseph Brito, Joseph Renzulli, Michael S. Leapman
Publikováno v:
BMC Urology, Vol 24, Iss 1, Pp 1-8 (2024)
Abstract Background Fermented soy products have shown to possess inhibitory effects on prostate cancer (PCa). We evaluated the effect of a fermented soy beverage (Q-Can®), containing medium-chain triglycerides, ketones and soy isoflavones, among men
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9dd1979fe88b47debf39ceedcf0ecc57
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ruiz de la Bastida, Ana, Langa, Susana, Peirotén, Ángela, Fernández-Gonzalez, Raúl, Sánchez-Jiménez, Abel, Maroto, María, Antonio Curiel, José, Guillamon, Eva, Arqués, Juan Luis, Gutiérrez-Adán, Alfonso, Landete, José María
Publikováno v:
In Food Research International July 2023 169
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Šertović, Edina1, Sarić, Zlatan2, Barać, Miroljub3 ibarukcic@pbf.hr, Barukčić, Irena4, Kostić, Aleksandar3, Božanić, Rajka4
Publikováno v:
Food Technology & Biotechnology. Oct-Dec2019, Vol. 57 Issue 4, p461-471. 11p.