Zobrazeno 1 - 10
of 4 019
pro vyhledávání: '"sous vide cooking"'
We propose a new simulator, training approach, and policy architecture, collectively called SOUS VIDE, for end-to-end visual drone navigation. Our trained policies exhibit zero-shot sim-to-real transfer with robust real-world performance using only o
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2412.16346
Autor:
Sakuyama, Miyu1 (AUTHOR) hushio@g.ecc.u-tokyo.ac.jp, Kominami, Yuri1 (AUTHOR) komi.yuri@mail.u-tokyo.ac.jp, Ushio, Hideki1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Proteomes. Dec2024, Vol. 12 Issue 4, p36. 11p.
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 11, Pp 333-340 (2024)
Sous vide is a cooking technique under vacuum condition with precisely controlled temperature and time. Compared with traditional cooking methods, sous vide cooking has been widely studied and applied in meat product processing in recent years becaus
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/422200ccc6324734b6cdaba1667822de
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.