Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"sources of salt"'
Autor:
Diacon, Vasile
Publikováno v:
ANALELE BUCOVINEI / THE ANNALS OF BUKOVINA. 57(2):443-457
Externí odkaz:
https://www.ceeol.com/search/article-detail?id=1042491
Type and Sources of Salt Efflorescence in Painted Stone Carvings from Pujiang Museum, Sichuan, China
Publikováno v:
Crystals, Vol 13, Iss 2, p 273 (2023)
Painted stone carvings from Pujiang Museum in Chengdu were excavated from the Ming tombs near to Chengdu Metro Line 7. The Ming burial sites were the eunuch graves of the Shu King, and their tomb was constructed mostly of stone and decorated with pai
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b778cfd7440241f7a37920c94eafb6a4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Verena Hasenegger, Petra Rust, Jürgen König, Anna Elisabeth Purtscher, Judith Erler, Cem Ekmekcioglu
Publikováno v:
Nutrients, Vol 10, Iss 3, p 311 (2018)
Excessive salt intake is known to increase blood pressure and cardiovascular risk. Nevertheless, salt intake exceeds the recommendations in most countries. To face this problem, it is important to identify high consumers as well as the main contribut
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6f5cdb39cf6443f2940fe6c97fceec8b
Publikováno v:
International Journal of Environmental Research and Public Health
International Journal of Environmental Research and Public Health, Vol 16, Iss 12, p 2082 (2019)
International Journal of Environmental Research and Public Health, Vol 16, Iss 12, p 2082 (2019)
Rapid urbanization in low- and middle-income countries (LMICs) is transforming dietary patterns from reliance on traditional staples to increased consumption of energy-dense foods high in saturated fats, trans fats, sugars, and salt. A systematic lit
Autor:
Petra Rust, Verena Hasenegger, Jürgen König, Judith Erler, Cem Ekmekcioglu, Anna Elisabeth Purtscher
Publikováno v:
Nutrients, Vol 10, Iss 3, p 311 (2018)
Nutrients
Nutrients; Volume 10; Issue 3; Pages: 311
Nutrients
Nutrients; Volume 10; Issue 3; Pages: 311
Excessive salt intake is known to increase blood pressure and cardiovascular risk. Nevertheless, salt intake exceeds the recommendations in most countries. To face this problem, it is important to identify high consumers as well as the main contribut
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.