Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"sour cherry seed oil"'
Autor:
Ivana Dimić, Branimir Pavlić, Slađana Rakita, Aleksandra Cvetanović Kljakić, Zoran Zeković, Nemanja Teslić
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 1, p 11 (2022)
This study aims to compare the suitability of three extraction techniques (cold pressing, Soxhlet and supercritical fluid extraction (SFE)) to isolate oil from cherry seeds. Oils were examined in terms of extraction yield, fatty acids profile, tocoph
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/eed9957712d642ba8623656cf35ab81f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dimić I; Faculty of Technology, University of Novi Sad, Blvd. cara Lazara 1, 21000 Novi Sad, Serbia., Pavlić B; Faculty of Technology, University of Novi Sad, Blvd. cara Lazara 1, 21000 Novi Sad, Serbia., Rakita S; Institute of Food Technology, University of Novi Sad, Blvd. cara Lazara 1, 21000 Novi Sad, Serbia., Cvetanović Kljakić A; Faculty of Technology, University of Novi Sad, Blvd. cara Lazara 1, 21000 Novi Sad, Serbia., Zeković Z; Faculty of Technology, University of Novi Sad, Blvd. cara Lazara 1, 21000 Novi Sad, Serbia., Teslić N; Institute of Food Technology, University of Novi Sad, Blvd. cara Lazara 1, 21000 Novi Sad, Serbia.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2022 Dec 20; Vol. 12 (1). Date of Electronic Publication: 2022 Dec 20.