Zobrazeno 1 - 10
of 81
pro vyhledávání: '"sour beer"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Chiara Nasuti, Jennifer Ruffini, Laura Sola, Mario Di Bacco, Stefano Raimondi, Francesco Candeliere, Lisa Solieri
Publikováno v:
Microorganisms, Vol 11, Iss 9, p 2138 (2023)
The increasing demand for craft beer is driving the search for novel ale yeast cultures from brewing-related wild environments. The focus of bioprospecting for craft cultures is to identify feral yeasts suitable to imprint unique sensorial attributes
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/80ddbd990641497db3939fe76df02a67
Autor:
Arne Bouchez, Luc De Vuyst
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 13 (2022)
Beer is the result of a multistep brewing process, including a fermentation step using in general one specific yeast strain. Bacterial presence during beer production (or presence in the beer itself) is considered as bad, since bacteria cause spoilag
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0ea5e55cf5f643b2a7c225af518d11d5
Publikováno v:
British Food Journal, 2019, Vol. 122, Issue 1, pp. 60-74.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-12-2018-0842
Autor:
Jiang Jialin, Zhou Tianshu, Wang Chaonan, Fang Haiyan, Yu Yue, Lian Qianxu, Zhang Boyan, Dong Xiaolei
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 61, p 01011 (2023)
Traditional sour beer is not acceptable to everyone, but sweet and sour beer is much more acceptable. For example, many sour beers are made with cherries, raspberries and other ingredients. Belgian style cherry sour beer, on the basis of acidizing pr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1a1517f6cabf46f6ab57f123be92c66d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.