Zobrazeno 1 - 10
of 25
pro vyhledávání: '"součet pořadí."'
Autor:
VLČEK, Jiří
The diploma thesis describes the issue of sensory evaluation of food and food products, in particular the sensory evaluation of a selected type of a meat product produced by various producers. Due to its great popularity with Czech consumers, ?Vysoč
Externí odkaz:
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-50460
Autor:
VLČEK, Jiří
The diploma thesis describes the issue of sensory evaluation of food and food products, in particular the sensory evaluation of a selected type of a meat product produced by various producers. Due to its great popularity with Czech consumers, ?Vysoč
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2186::f0f0117f92579ed6deb84d002bcc3c1e
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-50460
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-50460
Autor:
Březinová, Monika1 monika.brezinova@vsem.cz
Publikováno v:
Young Science / Mladá Veda. 2024, Issue 1, p52-59. 8p.
Autor:
Březinová, Monika1 monika.brezinova@vsem.cz
Publikováno v:
Young Science / Mladá Veda. 2023, Vol. 11 Issue 1, p81-88. 8p.
Autor:
Čuta, Martin1, Bařicová, Klára1
Publikováno v:
Česká Antropologie. 2016, Vol. 66 Issue 2, p4-9. 6p.
Autor:
PAWLASOVÁ, Pavlína1 pavlina.pawlasova@vsb.cz
Publikováno v:
Ekonomická Revue: Central European Review of Economic Issues. 2013, Vol. 16 Issue 3, p149-158. 10p.
Autor:
Pernica, Martin1 pernica@fbm.vutbr.cz, Hanušová, Helena1 hanusova@fbm.vutbr.cz
Publikováno v:
Trends: Economics & Management / Trendy: Ekonomiky a Managementu. Special Issue 2013, Vol. 7 Issue 17, p122-129. 8p.
Autor:
Sladek, Pavel, Maryska, Milos
Publikováno v:
Systémová Integrace; 2018, Vol. 25 Issue 1, p3-15, 13p
Autor:
Dlouhý, Martin
Publikováno v:
Journal of Czech Physicians / Časopis Lékařů Českých; 2016, Vol. 155 Issue 5, p242-246, 5p
Autor:
Faltýnková, Marie, Smetanová, Veronika
Publikováno v:
Lifelong Learning / Celoživotní Vzdělávání; 2015, Vol. 5 Issue 2, p134-147, 14p