Zobrazeno 1 - 10
of 65 906
pro vyhledávání: '"sorrel"'
Autor:
Feng, Shengyu, Yang, Yiming
Mixed Integer Linear Program (MILP) solvers are mostly built upon a Branch-and-Bound (B\&B) algorithm, where the efficiency of traditional solvers heavily depends on hand-crafted heuristics for branching. The past few years have witnessed the increas
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2412.15534
Autor:
Mendes, Fernanda Duarte1 (AUTHOR), Uliana, Daniel Sgrancio2 (AUTHOR), Silva, Amanda Inácia de Souza2 (AUTHOR), de São José, Jackline Freitas Brilhante1,2 (AUTHOR) jackline.jose@ufes.br
Publikováno v:
CyTA: Journal of Food. 2024, Vol. 22 Issue 1, p1-12. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Edith Marius, Foko Kouam b, Pierre Marie, Kaktcham a, ∗, Blandine, Maffo a, Laverdure, Tchamani Piame a, Ulrich Daquain, Fotso Techeu a, François, Zambou Ngoufack a, b
Publikováno v:
In Journal of Agriculture and Food Research December 2023 14
Autor:
Ayo-Omogie, Helen Nwakego a, Oluwajuyitan, Timilehin David a, b, ∗, Okorie, Emem Imeobong a, Ojo, Odunayo Opeyemi a, Awosanmi, Naomi Damilare a
Publikováno v:
In Heliyon July 2023 9(7)
Autor:
Fernanda Duarte Mendes, Daniel Sgrancio Uliana, Amanda Inácia de Souza Silva, Jackline Freitas Brilhante de São José
Publikováno v:
CyTA - Journal of Food, Vol 22, Iss 1 (2024)
The present study aimed to elaborate and evaluate the nutritional, physicochemical, microbiological, and sensory qualities of mixed orange, sorrel, and taioba fruit juice. Four formulations were prepared: AT25 (50% orange, 25% sorrel, 25% taioba); AT
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1164b8570fa34ab3b2a5e585da1b494f