Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"sorghum pasta"'
Autor:
Lívia de Lacerda de Oliveira, Lícia Camargo de Orlandin, Lorena Andrade de Aguiar, Valeria Aparecida Vieira Queiroz, Renata Puppin Zandonadi, Raquel Braz Assunção Botelho, Lúcio Flávio de Alencar Figueiredo
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 19, p 3124 (2022)
Although whole grain (WG) sorghum is affordable and a healthier alternative to gluten-free pastas (GFPa), sorghum diversity requires evaluation for application in pasta. We aimed to develop GFPa using six sorghum hybrids. White commercial flour (WCF)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/71e60706043c4e6fa999da251dc2f6a3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.