Zobrazeno 1 - 10
of 231
pro vyhledávání: '"solvent-assisted flavor evaporation"'
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 14, Pp 121-132 (2024)
In order to study the aroma-active components of pungent spices and to promote the standardization of their processing and application, this work used solvent-assisted flavor evaporation (SAFE) combined with gas chromatography-mass spectrometry/olfac
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ea4ed224ec7e4f24879430f6366a704e
Publikováno v:
Journal of Agriculture and Food Research, Vol 18, Iss , Pp 101443- (2024)
The rearing system affects the nutritional and sensorial qualities of the Russian sturgeon (Acipenser gueldenstaedtii), a niche yet commercially valuable aquaculture species for caviar production. In the present work, we aimed to comprehensively char
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/07282b3298ee4f4383c9c4c35e321d06
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ying Luo, Yazhao Zhang, Fengfeng Qu, Wenjun Qian, Peiqiang Wang, Xuzhou Zhang, Xinfu Zhang, Jianhui Hu
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 10 (2023)
Matcha has a unique aroma of seaweed-like, which is popular with Chinese consumers. In order to effectively understand and use matcha for drinks and tea products, we roundly analyzed the variation of main quality components of 11 matcha samples from
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9b7ebfd9ecb344f2976fbba4b1001272
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.