Zobrazeno 1 - 10
of 2 047
pro vyhledávání: '"solvent-assisted flavor evaporation"'
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 14, Pp 121-132 (2024)
In order to study the aroma-active components of pungent spices and to promote the standardization of their processing and application, this work used solvent-assisted flavor evaporation (SAFE) combined with gas chromatography-mass spectrometry/olfac
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ea4ed224ec7e4f24879430f6366a704e
Publikováno v:
Journal of Light Industry. Feb2024, Vol. 39 Issue 1, p30-37. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mathatheeranan, Pakavit, Wongprasert, Thanakorn, Wang, Yi, Fang, Mingchih, Lu, Ting-Jang, Suppavorasatit, Inthawoot
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis April 2024 128
Autor:
Sheng, Xiaofang, Huang, Mingzheng, Li, Tingting, Li, Xin, Cen, Shunyou, Li, Qinyang, Huang, Qun, Tang, Weiyuan
Publikováno v:
In Food Chemistry: X 30 June 2023 18
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In LWT 15 December 2022 171
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 17, p 3162 (2023)
To comprehensively understand the volatile flavor composition of dry-rendered beef fat, solvent-assisted flavor evaporation (SAFE) with four extraction solvents (dichloromethane, pentane, ethyl ether, and methanol) combined with gas chromatography–
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/85aa0f01ac4a444da2130284c65bde69
Autor:
Wang, Bei, Meng, Qing, Xiao, Lin, Li, Ruili, Peng, Chunhai, Liao, Xueli, Yan, Jingna, Liu, Honglin, Xie, Guanhua, Ho, Chi-Tang, Tong, Huarong
Publikováno v:
In Food Science and Human Wellness May 2022 11(3):618-626
Publikováno v:
In LWT March 2021 138