Zobrazeno 1 - 10
of 69 804
pro vyhledávání: '"soluble sugars"'
Autor:
Cui, Yan-Nong1 (AUTHOR), Yan, Shi-Jie1 (AUTHOR), Zhang, Yi-Nuo1 (AUTHOR) cuiyn@nwafu.edu.cn, Wang, Rong1 (AUTHOR), Song, Le-Ling1 (AUTHOR), Ma, Yue1 (AUTHOR), Guo, Huan1 (AUTHOR) huan.guo@nwafu.edu.cn, Yang, Pei-Zhi1 (AUTHOR) huan.guo@nwafu.edu.cn
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences. Aug2024, Vol. 25 Issue 16, p8942. 23p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yan-Nong Cui, Shi-Jie Yan, Yi-Nuo Zhang, Rong Wang, Le-Ling Song, Yue Ma, Huan Guo, Pei-Zhi Yang
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences, Vol 25, Iss 16, p 8942 (2024)
Water scarcity is a major environmental constraint on plant growth in arid regions. Soluble sugars and amino acids are essential osmolytes for plants to cope with osmotic stresses. Sweet sorghum is an important bioenergy crop and forage with strong a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/86c8e6d623f94dd1aded52f52d9c5fba
Autor:
Feifei Yang, Qianju Wang, Wuyi Liu, Hongwei Xiao, Jiaqi Hu, Xiaojie Duan, Xiyun Sun, Chunju Liu, Haiou Wang
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 21, Iss , Pp 101238- (2024)
Durian contains rich flavor components that undergo complex changes during drying. In this study, durian was subjected to integrated freeze-drying (IFD), conventional freeze-drying (CFD), and hot air drying (AD). Compared with the fresh samples, thos
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f7ee2b9697dc48739533bf90c0dcc7ec
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.