Zobrazeno 1 - 10
of 433
pro vyhledávání: '"solid-state culture"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
mSphere, Vol 7, Iss 6 (2022)
ABSTRACT White and brown rot fungi efficiently deconstruct lignocellulose in wood, Earth’s largest pool of aboveground biotic carbon and an important natural resource. Despite its vital importance, little is known about the metabolomic signatures a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/24768c3887a24600b33b06033d1ca909
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 13 (2022)
Macrophomina phaseolina is a global devastating necrotrophic fungal pathogen. It causes charcoal rot disease in more than 500 host plants including major food crops, pulse crops, fiber crops, and oil crops. Despite having the whole-genome sequence of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1d41e62cf69c42c58f63edc763d8803b
Publikováno v:
Journal of Fungi, Vol 9, Iss 2, p 156 (2023)
Azaphilones are microbial specialized metabolites employed as yellow, orange, red or purple pigments. In particular, yellow azaphilones react spontaneously with functionalized nitrogen groups, leading to red azaphilones. In this study, a new two-step
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e16239b19fec4528be8af1f922e193fd
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zeng, Huawei, Jie, Qiao, Xin, Zeng, Dayong, Xu, Minghua, Xiong, Feng, Li, Jianfan, Sun, Xuan, Jiang, Chuanyun, Dai
Publikováno v:
Pigment & Resin Technology, 2018, Vol. 48, Issue 2, pp. 108-118.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/PRT-05-2018-0046
Autor:
Valeria BORSZCZ, Taísa Renata PIOTROSKI BOSCATO, Karine CENCE, Jamile ZENI, Rogério Luis CANSIAN, Geciane TONIAZZO BACKES, Eunice VALDUGA
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences, Vol 36, Iss 6, Pp 476-479 (2018)
Different solvents and extraction solutions (distilled water, NaCl, Tween 80, citrate buffer, and acetate buffer) were evaluated for enzymes recovery. The independent variables evaluated were agitation (12-348 rpm), time (4.8-55.2 min), and temperatu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b214ae86d13043dcb5f3a047cb21d267
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.