Zobrazeno 1 - 10
of 1 001
pro vyhledávání: '"solid fat"'
Autor:
Mahdieh Zare, Mohammad-Taghi Golmakani, Mehrdad Niakousari, Mohammad Hadi Eskandari, Fatemeh Ghiasi, Seyed Mohammad Hashem Hosseini
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, Vol 107, Iss 7, Pp 4308-4319 (2024)
ABSTRACT: The effects of partial or full replacement of margarine by alginate/whey protein isolate-based olive oil emulgel on nutritional, physicochemical, mechanical, and rheological properties of processed cheese (PC) were investigated in this work
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4925af09420c4447baa4d56669a36e2a
Publikováno v:
Jurnal Teknologi dan Industri Pangan, Vol 35, Iss 1, Pp 119-129 (2024)
Restriction of trans fatty acids (TFA) in the diets due to their negative impacts on health has led to the development of various TFA-free products. Blending is one of the common methods used to obtain TFA-free fats. This study aimed to obtain optimu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6881d8bf032f474f8c7707f2b89f7cd9
Publikováno v:
Zhongguo youzhi, Vol 49, Iss 5, Pp 100-106 (2024)
为充分利用油莎豆油及改善人造奶油的营养品质,以油莎豆油和棕榈硬脂为原料制备人造奶油,与5种市售人造奶油的理化性质进行对比分析,并将其应用到面包制作中。结果表明:自制人造
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6c656ee9860644d88cc8317af0b0bf9f
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules December 2024 282 Part 6
Publikováno v:
Zhongguo youzhi, Vol 48, Iss 12, Pp 51-53 (2023)
为解决牛油火锅底料夏季软化形变及轻微化油问题,对酯交换法制备的高硬度牛油的基本理化指标、脂肪酸组成及含量、硬度、固体脂肪含量(SFC)进行了分析,并与老火锅牛油、混合牛油
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/929e35b6b0ba441fb994422ddcd4a02c
Autor:
Christelle Lopez, Magalie Weber, Hanitra Rabesona, Javier Pérez, Franck Artzner, Thomas Bizien
Publikováno v:
Current Research in Food Science, Vol 9, Iss , Pp 100921- (2024)
In the current context of food transition, the growing demand of consumers for sustainable plant-based protein sources has stimulated interest of food scientists in plant protein ingredients as alternatives to dairy protein ingredients. In this study
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1066ff3b557e4c2a9790a155bbee5cbf
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 1, Pp 128-135 (2023)
Oleogels were prepared by adding different mass ratios of carnauba wax (CW) and monoglyceride (MG) to high-oleic sunflower oil as oil phase. The oleogelator concentration was fixed at 5%, and the effects of different CW and MG mass ratios on the micr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9c404e147f8e410095273d77ccd74bef
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.