Zobrazeno 1 - 10
of 711
pro vyhledávání: '"sodium targets"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Puhong Zhang, Jiguo Zhang, Emalie Rosewarne, Yuan Li, Le Dong, Feng J. He, Mhairi Brown, Simone Pettigrew, Rain Yamamoto, Chizuru Nishida, Aidong Liu, Xiaoguang Yang, Bing Zhang, Gangqiang Ding, Huijun Wang
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 10 (2023)
IntroductionSetting sodium targets for pre-packaged food has been a priority strategy for reducing population sodium intake. This study aims to explore the attitudes and considerations of researchers and key stakeholders toward implementing such poli
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/705865eebc5242429beb192a730dfe8e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Moran, Alyssa, Wang, Jiangxia, Sharkey, Andrea, Dowling, Erin, Curtis, Christine Johnson, Kessler, Kim
Publikováno v:
In Current Developments in Nutrition June 2020 4 Supplement 2
Autor:
Jing Song, Mhairi K. Brown, Laura K. Cobb, Michael F. Jacobson, Nicole Ide, Graham A. MacGregor, Feng J. He
Publikováno v:
Hypertension (Dallas, Tex. : 1979). 79(4)
Background: The US Food and Drug Administration (FDA) proposed 2- and 10-year voluntary sodium-reduction targets for >150 packaged- and prepared-food categories in 2016 and finalized the short-term targets in 2021. Methods: We modeled the health bene
Autor:
Claire Johnson, Gade Waqa, Maria Shahid, Jacqui Webster, Ateca Kama, Isimeli Tukana, Briar McKenzie, Arti Pillay
Publikováno v:
Public Health Nutr
Objective:To estimate the proportion of products meeting Fiji government labelling regulations, assess compliance with national Na reformulation targets and examine the Na and total sugar levels in packaged foods sold in selected major supermarkets.D
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.