Zobrazeno 1 - 10
of 17 758
pro vyhledávání: '"sodium reduction"'
Autor:
Ojo, Adedayo E.1,2 (AUTHOR) adedayo.ojo@uniabuja.edu.ng, Alfa, Vanessa O.1 (AUTHOR), Huffman, Mark D.3,4,5 (AUTHOR), Ojji, Dike B.1,6 (AUTHOR)
Publikováno v:
BMC Proceedings. 9/18/2024, Vol. 18 Issue 16, p1-7. 7p.
Autor:
Wang, Yujue a, Wang, Yilin b, Zhang, Lei b, Tang, Xianghao b, Ai, Jie c, ⁎⁎, Xiao, Dan a, d, ⁎⁎⁎, Zhao, Qian a, b, ⁎
Publikováno v:
In Journal of Power Sources 28 February 2025 630
Publikováno v:
BMC Proceedings, Vol 18, Iss S16, Pp 1-7 (2024)
Abstract Background In line with the WHO Global Action Plan’s objective to achieve a 30% relative reduction in the mean population intake of sodium by 2025, the Nigeria Sodium Study (NaSS) team, which aimed to evaluate the implementation and scale-
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/19726c4ee9fc4cf3b27912b92309eace
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
He, Ming a, b, c, d, e, Tan, Mingqian a, b, c, d, e, ⁎
Publikováno v:
In Trends in Food Science & Technology May 2024 147
Autor:
Kingwascharapong, Passakorn a, ⁎, Janthueng, Jarupat a, Kongsorn, Peeraya a, Sanprasert, Sasina a, Pansawat, Nantipa a, Wannawisan, Nawaporn a, Hunsakul, Kanrawee b, Moula Ali, Ali Muhammed c, Grossmann, Lutz d, Sai-ut, Samart e, Pongsetkul, Jaksuma f, Phongthai, Suphat g, Zhang, Wanli h, Rawdkuen, Saroat i
Publikováno v:
In Future Foods December 2024 10
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.