Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"sodium 4‐(2,4‐diaminophenylazo)benzenesulphonate"'
Publikováno v:
EFSA Journal, Vol 8, Iss 4, Pp n/a-n/a (2010)
Abstract The Panel on Food Additives and Nutrient Sources added to Food provides a scientific opinion re‐evaluating the safety of Brown FK (E 154). Brown FK is a food colouring substance permitted only in kippers at a maximum concentration of 20 mg
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f3de87e021654bfc9093539e736cb318
Autor:
Rudolf Antonius Woutersen, J. C. Larsen, Rainer Gürtler, Ivonne M.C.M. Rietjens, D. Parent Massin, Fernando Aguilar, Jürgen König, B. Dusemund, Sandro Grilli, John Gilbert, Paul Tobback, David Michael Gott, Alicja Mortensen, U. R. Charrondiere, Ivan Stankovic, Iona Pratt, Jean-Charles Leblanc, T. Verguieva, Claude Lambré, Pierre Galtier
Publikováno v:
EFSA Journal, Vol 8, Iss 4, Pp n/a-n/a (2010)
The Panel on Food Additives and Nutrient Sources added to Food provides a scientific opinion re‐evaluating the safety of Brown FK (E 154). Brown FK is a food colouring substance permitted only in kippers at a maximum concentration of 20 mg/kg, whic
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.