Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"social gastronomy"'
Autor:
Jennifer Sumner
Publikováno v:
Canadian Food Studies, Vol 8, Iss 1 (2021)
This book fills a gap that is decades old—the problem with institutional food. Long the butt of jokes, complaints, and recriminations, institutional food has often represented the epitome of the worst that food can be: unhealthy, bland, colourless,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/36c79d01a15646d0a52c17695e93ab6f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
ERBAŞ, Emre
Publikováno v:
Volume: 9, Issue: 2 553-566
Turizm Akademik Dergisi
Turizm Akademik Dergisi
Can gastronomy, as a social identity reflecting society, be used as an effective tool in community-based development and the transformation of tourism? In this study, we are looking for a deep yes to the answer to this question by using the narrative
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::e85fb9cfbecbf2e6ef8336d802a126b2
https://dergipark.org.tr/tr/pub/touraj/issue/73968/1191291
https://dergipark.org.tr/tr/pub/touraj/issue/73968/1191291
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.