Zobrazeno 1 - 10
of 1 576
pro vyhledávání: '"smoked salmon"'
Autor:
DURMUŞ, Mustafa1 mdurmus@cu.edu.tr, KARA, İbrahim1
Publikováno v:
Turkish Journal of Maritime & Marine Sciences. Mar2024, Vol. 10 Issue 1, p39-48. 10p.
Publikováno v:
EFSA Supporting Publications. May2024, Vol. 21 Issue 5, p1-13. 13p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Research International September 2024 191
Autor:
Maung, Aye Thida a, b, Abdelaziz, Marwa Nabil Sayed a, Noor Mohammadi, Tahir c, Lwin, Su Zar Chi a, El-Telbany, Mohamed a, Zhao, Junxin a, d, Wang, Chen a, Lin, Yunzhi a, Shen, Cunkuan e, Zayda, Mahmoud f, Masuda, Yoshimitsu a, Honjoh, Ken-ichi a, Miyamoto, Takahisa a, ⁎
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 16 August 2024 421
Autor:
Elías González-Gragera, José David García-López, Abdelkader Boutine, María Luisa García-Marín, Juristo Fonollá, Lidia Gil-Martínez, Inmaculada Fernández, Manuel Martínez-Bueno, Alberto Baños
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 19, p 3165 (2024)
The consumption of raw or smoked fish entails significant microbiological risks, including contamination by pathogens such as Listeria monocytogenes, which can cause severe foodborne illnesses. This study explores the preservative use of piscicolin C
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ad99a96aaacb44b0aebe62dfa039d5ed
Publikováno v:
In Food Research International November 2023 173 Part 2
Publikováno v:
Journal of Food Science (John Wiley & Sons, Inc.). Oct2021, Vol. 86 Issue 10, p4650-4667. 18p.
Autor:
Nogueira, Raquel a, Cabo, Marta López a, García-Sanmartín, Lucía a, Sánchez-Ruiloba, Lucía b, Rodríguez-Herrera, Juan José a, ⁎
Publikováno v:
In Food Research International August 2023 170