Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"smoked salami"'
Publikováno v:
Molecules, Vol 28, Iss 13, p 5122 (2023)
The aim of the study was to analyse changes in the physicochemical, rheological, and textural properties occurring during the storage of industrially produced smoked salami and mould salami. Tests on these cold cuts were conducted on the 2nd, 15th, 3
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/32a52e2104ed484ebb7365cb48ce7d03
Publikováno v:
Molecules; Volume 28; Issue 13; Pages: 5122
The aim of the study was to analyse changes in the physicochemical, rheological, and textural properties occurring during the storage of industrially produced smoked salami and mould salami. Tests on these cold cuts were conducted on the 2nd, 15th, 3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.