Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"smoked horsemeat sausages"'
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 13 (2022)
Smoked horsemeat sausage is a famous fermented traditional food in Xinjiang, China. However, the microbial diversity and its potential contributions to the flavor components of smoked horsemeat sausage are unclear. In this study, the microbial commun
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/670b2890ce724fb2a1e33c66d5d330be
Publikováno v:
Food Science and Technology v.42 2022
Food Science and Technology (Campinas)
Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos (SBCTA)
instacron:SBCTA
Food Science and Technology, Volume: 42, Article number: e93521, Published: 11 MAR 2022
Food Science and Technology (Campinas)
Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos (SBCTA)
instacron:SBCTA
Food Science and Technology, Volume: 42, Article number: e93521, Published: 11 MAR 2022
A modified QuEChERS method coupled with ultra-high-performance liquid chromatography-tandem mass spectrometry (UPLC-MS/MS) was established for the simultaneous determination of eight biogenic amines (BAs) in Xinjiang smoked horsemeat sausages. The co
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.