Zobrazeno 1 - 10
of 1 068
pro vyhledávání: '"smear cheese"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Alexandra Roetschi, Alexandra Baumeyer, Hélène Berthoud, Lauriane Braillard, Florian Gschwend, Anne Guisolan, John Haldemann, Jörg Hummerjohann, Charlotte Joller, Florian Loosli, Marco Meola, Javorka Naskova, Simone Oberhänsli, Noam Shani, Ueli von Ah, Emmanuelle Arias-Roth
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 21, p 3473 (2024)
High incidences of the foodborne pathogen Listeria monocytogenes have been reported on smear cheeses, and despite increased hygiene efforts, this incidence has remained stable in recent years. Applying antilisterial strains may increase the safety of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/41e59a5a2f8840f38552e527e6e07a57
Publikováno v:
AIMS Microbiology, Vol 4, Iss 4, Pp 622-641 (2018)
The complex smear microbiota colonizing the surface of red-smear cheese fundamentally impacts the ripening process, appearance and shelf life of cheese. To decipher the prokaryotic composition of the cheese smear microbiome, the surface of a semi-har
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/18b86e3e2b6e4e21802168747de7c3c9
Autor:
Amato, Lea, Ritschard, Jasmine S., Sprecher, Isabel, Lacroix, Christophe, Schuppler, Markus, Meile, Leo
Publikováno v:
In International Dairy Journal February 2015 41:50-57
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Goerges, Stefanie, Koslowsky, Margarita, Velagic, Samir, Borst, Nicole, Bockelmann, Wilhelm, Heller, Knut J., Scherer, Siegfried
Publikováno v:
In International Dairy Journal February 2011 21(2):83-89
Potent antilisterial cell-free supernatants produced by complex red-smear cheese microbial consortia
Autor:
Bleicher, A., Stark, T., Hofmann, T., Bogovič Matijašić, B., Rogelj, I., Scherer, S., Neuhaus, K.
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science October 2010 93(10):4497-4505
Publikováno v:
In Food Control 2009 20(7):658-663
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2008 128(1):51-57
Autor:
Rea, M.C., Görges, S., Gelsomino, R., Brennan, N.M., Mounier, J., Vancanneyt, M., Scherer, S., Swings, J., Cogan, T.M.
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science May 2007 90(5):2200-2210